Povestea de dragoste.

"Am tinut la tine foarte mult si inca mai tin!", ii tot zicea insa ea raspundea rece, da dar o sa fim la o mare distanta unul de celalat, si tu, sigur iti vei gasi pe altcineva si eu voi fi doar o "alta fata din trecutul tau tumultos". Asa s-a cam terminat, insa am facut asta doar pentru a ramane pe tonul de gandire al acestui blog, si am inceput o relatie de la coada la cap, intai cu despartirea, cu dezamagirile, cu implorarile, cu nelinistile si sa termin cu inceputurile cu sentimentele tumultoase, cu grija fiecarui cuvant rostit, cu fluturii din stomac, cu prima intrevedere.

De ce tocmai aceasta poveste de dragoste? Ce are ea in definitiv mai mult decat celelate? Raspunsul este sincer, iesind in afara ei, nimic insa de acolo, din nucleu totul prindea o coloratura total diferita. Ea, de un alb insufletit si de ninsoarea ce se napustise dintr-o data asupra ei, decide sa isi intalneasca privirile cu el, un timid si poate si putin retinut, insa la exterior un umorist, un "optimist". El o tot ameninta inca de dinaintea intalnirii lor ca  prima lor "replica" fata in fata va fi un sarut. Ea nu credea deloc crezand ca totul e o gluma si ca el nu ar indrazni sa faca acest lucru total neobisnuit. Insa el asa a facut si atunci, ea probabil si-a dat seama ca el are in ochi o flacara ce lumina doar pentru ea.

Povestea aceasta este doar o fantezie cu oameni fantastici care mai apoi ar fi trebuit sa ramana fericiti pana la adanci batraneti insa lumea in care noi convietuim e cu mult mai rea si are intorsuri ciudate, insa sentimentele sunt reale si pentru asta traim cu sufletul la gura fiecare clipa.

Pentru cei ce citesc, traiti nu pierdeti clipele in vant!


La multi ani! G.

Comentarii

Postări populare