Schimbari majore. (Am revenit!)

Si se intampla pe clipa ce trece, ceva devine altceva, si se pierde originalul, nu mai stiu ce e plauzibil si real, se fac ramasite credintele de o viata, si sunt reintroduse altele noi, bizare, insa care au mai mult sens decat orice pana in acel moment. Vi se intampla si voua, sa va dati seama ca ati trait un pic de minciuna si ca lumea asta bolnava va vrea frustrati si tacuti, va vrea inchisi si robotici in munca. Eliberati-va! Eliminati daca vreti si postulatele, fiti absurzi cel putin o data pe zi, caci numai pornind de la Epoca de Piatra, putem ajunge din nou in secolul XXI. 

Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?
O intrebare capcana ce te poate pune pe ganduri mult, insa poate avea un raspuns simplu ce l-am vazut odata scris pe un perete: Cand o sa fiu mare, vreau sa fiu....copil! In completare poate: sa nu am griji, sa fiu indreptatit sa pun totul la indoiala, mereu sa ma astepte acasa niste brate calde si o vorba buna. Mereu sa invat ceva nou, dar sa-l pun la indoiala ca si cum asa pocni din degete. Sa vad culorile crude si aprinse, sa ma imbie mirosul de prajiturile bunicelor.

Astfel cand va mai ganditi sa va mai complicati viata mai ales cand vi se adreseaza o intrebare "capcana" zic eu, pentru cei ce poate au nevoie mai mult decat orice de alinare, de plutire, de repaus, de o imbratisare sincera, gasiti in voi cel mai sincer si scurt raspuns pe care il puteti da, chiar daca vi s-ar parea ca suna stupid, fericirea e la doi pasi de voi e ca un labirit care are o scurtatura, o linie dreapta, insa mai are si multe abateri.

Asa ca, in concluzie va zic, pasiti in viata cu pasi de elefant, dar cu mers de melc. 

Zile luminoase.
Cu sinceritate, Blogfonul.

Comentarii

Postări populare